Veel gestelde vragen

Wie installeert de hardware?

Wij komen niet naar de club toe gezien de prijsvoering, maar instrueren de webmaster door het stappenplan heen (ook erg goede handleiding aanwezig). Een kind kan de was doen!

Kan ik meerdere schermen met verschillende informatie tonen?

Ja, het is mogelijk om op meerdere schermen verschillende presentaties te tonen

Hoe configureer ik de presentatie?

Je kunt op afstand op elke computer met internet de presentaties van alle schermen aanpassen.

Welke hardware moet ik aanschaffen?

Draadloos internet, een TV met hdmi aansluiting in combinatie met een minicomputer of nog beter (en goedkoper) een hdmi androidstick. Wij hebben hier uitgebreide handleidingen voor en bij vragen reageren wij binnen enkele uren!


Hoe komt het dat het product zo scherp geprijsd is?

Er zijn 335 voetbalclubs / voetbalverenigingen die het gebruiken. Dit in combinatie met de efficiƫnte opzet levert dusdanige (kosten)voordelen op, waarvan veel clubs kunnen profiteren.

Worden er slides toegevoegd?

Door de jaren heen is het product doorontwikkeld, maar wij krijgen nog steeds suggesties. Als deze suggestie voor veel meer verenigingen een verbetering is, ontwikkelen wij deze gratis.

Wat houdt de support in?

Wij hebben een supportwebsite achter een inlog. Deze website bestaat uit een kenniscentrum (handleidingen), ticketafhandeling (binnen een uur!) en nieuwspagina waar alle nieuwe functionaliteit wordt gecommuniceerd.

Wij willen gaan starten, wat is de procedure?

U vraagt het inschrijfformulier aan. Nadat wij deze terug hebben ontvangen (post, mail, fax) zetten wij de omgeving direct voor u op. Wij assisteren u dan tijdens de opzet.