Pakket

Onderstaand zijn alle mogelijkheden beschreven die gebruikt kunnen worden in ClubTv. Voor alle slides geldt dat de tijd (hoe lang de betreffende informatie getoond wordt) volledig instelbaar is. Als de slide wordt weergegeven loopt er een voortgangsbalk mee, zodat de kijker kan zien hoe lang het duurt voordat de volgende slide in beeld komt. Ook de volgorde waarin de slides getoond moet worden is in te stellen.

Programma alle teams binnen club

U kunt het programma projecteren op het scherm eventueel met veld- en kleedkamerindeling. U kunt naar eigen wens instellen of het programma van 'de komende week' of het programma van 'de komende 2 weken' moeten worden getoond. Ook kunt u instellen of u alleen de thuiswedstrijden, alleen de uitwedstrijden of allebei wilt tonen. Indien u ook zaal voetbalteams binnen uw vereniging hebt kunt u deze ook nog apart tonen of uitfilteren, omdat deze wedstrijden vaak op een andere locatie worden gespeeld.

Presentaties op bepaalde tijden laten zien

Het is ook mogelijk om aan te geven welke taken op welke dagen en tijden getoond moeten worden. Zo kunnen er 's morgens (bijv. meer info over de jeugd) andere slides getoond worden dan 's middags (bijv. meer info over de senioren) of er kan bijvoorbeeld zaterdag andere informatie getoond worden dan zondag.

Uitslagen alle teams binnen club

U kunt de uitslagen projecteren op het scherm. U kunt naar eigen wens instellen of de uitslagen van 'vandaag', 'de afgelopen week' of 'de afgelopen 2 weken' moeten worden getoond. Ook kunt u instellen of u alleen de thuiswedstrijden, alleen de uitwedstrijden of allebei wilt tonen. Indien u ook zaal voetbalteams binnen uw vereniging hebt kunt u deze ook nog apart tonen of uitfilteren, omdat deze wedstrijden vaak op een andere locatie worden gespeeld.

Programma binnen een competitie

Het is ook mogelijk het volledige programma binnen een competitie te tonen, wat wil zeggen dat alle wedstrijden ook van andere clubs getoond kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld het programma van het 1e elftal tonen en zijn concurrenten in één overzicht.

Uitslagen binnen een competitie

Het is ook mogelijk de uitslagen binnen een competitie te tonen, wat wil zeggen dat alle wedstrijden ook van andere clubs getoond kunnen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld het programma van het 1e elftal tonen en zijn concurrenten in één overzicht.

Standen

Alle teams binnen uw club staan geregistreerd binnen het beheersysteem. U kunt zelf kiezen welke stand van welk team getoond moet worden. Uiteraard kunt u meerdere slides maken, zodat standen van verschillende teams getoond worden.

Opstelling(en)

U kunt op uw tvscherm opstellingen publiceren van elk willekeurig team binnen uw vereniging. Als er spelerfoto's bekend zijn van de spelers, zullen deze in het veld worden getoond. Ook kunnen wisselspelers worden gepubliceerd.

Voetbaljournaal integratie

Wij hebben speciaal voor 'VoetbalClub Narrowcasting' in samenwerking met een partner het voetbaljournaal integratie mogelijk gemaakt. Dit voetbaljournaal wordt dagelijk vernieuwd en wordt met ondertiteling uitgezonden, dus geluid is niet nodig.

Twitter integratie

U kunt narrowcasting interactief maken door tweets te tonen binnen de narrowcasting omgeving. Een tweet komt direct op het scherm, als een uitspelend elftal of iemand in de kantine wat van zich laat weten.

Hoofdsponsor

U kunt u hoofdsponsor de gewilde airtime geven in de kantine (of ander scherm).

Overige sponsoren

U bepaald zelf welke sponsoren u wilt tonen en hoe lang. U kunt 4 sponsoren per pagina toevoegen.

Nieuws

Hier kunt u meldingen, nieuwtjes of aankondigingen presenteren. Stel zelf in hoeveel nieuw-items getoond moeten worden.

Buienradar

Presenteer het weer in de kantine.

Video's

U kunt video's presenteren op het scherm of dit nu reclame uitingen zijn of ter vermaak van uw doelgroep.

rss-feed

Het is mogelijk om externe rss-feeds in te laden. Bijvoorbeeld vanaf de clubwebsite van jullie vereniging of van een (regionaal) nieuwsblad. Deze nieuwsberichten komen dan geautomatiseerd op de tv in de kantine.

Overige integraties

Naast bovenstaande mogelijkheden is het mogelijk een tekstuele pagina aan te maken, die men kan opmaken middels een RTE (rich text editor). Daarnaast is het mogelijk om HTML te plakken binnen een pagina, zoals een iframe, die extern informatie inlaadt.

Fotogallery

Willekeurig foto's langs laten komen op ClubTV uit de mediagallery.

Agenda

Agendapunten ingevoerd in de agendamodule geautomatiseerd en overzichtelijk tonen op ClubTV.

Flitsmeister

Het laatste verkeer- en file nieuws op uw scherm in de kantine.

Lichtkrant / Ticker Tape

Aan de onderkant van het scherm is het mogelijk om een lichtkrant mee te laten lopen. Dit is een bewegende balk met tekst. De volgende informatie kunt u laten draaien: nieuws, uitslagen, wedstrijdverslag, rss-feed en eigen tekst. Ook is het mogelijk de snelheid aan te passen.

You tube integratie

Video's direct van youtube laden.