Narrowcasting

Wat houdt Narrowcasting voor uw voetbalclub in?

ClubTV is een nieuw medium om mensen in de kantine te informeren van de laatste uitslagen, programma, kleedkamer / veldindeling, nieuws, sponsoren te laten adverteren en meer. De webmaster bepaald welke informatie getoond mag/moet worden in de kantine. Dit kan variƫren van Twitterberichten aan de club gericht, of het thuisprogramma met veld- en kleedkamerindeling, de aanvangstijd en scheidsrechter.

Meerdere schermen

Daarnaast biedt het de mogelijkheid om verschillende templates te tonen op verschillende tvschermen als er meerdere TV's of projectiemogelijkheden binnen de kantine (of andere ruimte) zijn.

Gemakkelijk samenstellen

Via een gebruiksvriendelijke interface zijn de verschillende onderdelen gemakkelijk toe te voegen aan de slideshow. Ook de volgorde kan worden gewijzigd door blokjes te verslepen.

Een aantal voorbeelden

Uitslagen en Standen

De F1 heeft 6-0 gewonnen en nadat men heeft gedoucht en in de kantine komt, staat hun uitslag al op ClubTV in de kantine!

Twitter integratie

De D2 speelt een uitwedstrijd en laat in de rust weten dat het 2-0 staat. Op het scherm verschijnt het volgende Twitterbericht: "Rust en 2-0 voor, maar het regent pijpenstelen! D2 tegen Feyenoord D5"

Sponsors

Een ouder ziet tijdens zijn koffie in de kantine wie er sponsort en op welk veld zijn zoon speelt.